FC Botoşani – FC Voluntari, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă astăzi. ORA meciului

FC Botoşani şi FC Voluntari vor juca, sâmbătă, 20 iulie, în etapa a doua a Ligii 1, pe stadionul ”Municipal” din Botoşani, începând cu ora 18:00.

124 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani – FC Voluntari, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă astăzi. ORA meciului

FC Botoşani – FC Voluntari, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă astăzi. ORA meciului

Cele două echipe s-au întâlnit de 17 ori, Botoşani obţinând victoria de 7 ori, Voluntari de 5 ori, iar restul de 5 partide fiind încheiate la egalitate.

Înaintea meciului de la Botoşani, ilfovenii l-au transferat şi pe Daniel Benzar, de la FCSB, după ce înainte de startul sezonului l-au adus pe Vlad Mihalcea de la vicecampioana României. Pe lângă Benzar, Voluntari l-a prezentat oficial şi pe Papazoglou, adus de la Dinamo.

De partea cealaltă, FC Botoşani s-a despărţit de câţiva jucători precum Fabbrini, Burcă, Roman sau Fulop, iar, în locul lor, au venit Hankic, Denis Haruţ, Alexandru Ţigănaşu, Leonel Pirce, Mario Ebenhofer şi Alexandru Câmpanu Stefan Askovski şi Reagy Ofosu.

Marius Croitoriu, antrenorul lui FC Botoşani, a declarat înaintea partidei cu FC Voluntari: "De ce să am emoţii? V-am spus de la început că nu am emoţii. Ştiu ce grup am, ce băieţi am şi ce vestiar am. Am nişte băieţi extraordinari, pot spune chiar minunaţi şi nu am nici cea mai mică teamă. Nu mă interesează cu cine joc, eu vreau să câştig.”

Şi Cristiano Bergodi, tehnicianul lui FC Voluntari, a vorbit despre partida dintre Botoşani şi Voluntari, spunând: ” Avem un meci foarte dificil pentru că jucăm cu o echipă foarte bună. Noi nu am făcut foarte des rezultate bune acolo şi nu va fi uşor. O echipă bună şi nu a schimbat mulţi jucători. E o echipă omogenă din câte am văzut, joacă la fel ca anul trecut, e o echipă dificilă.”

Echipe probabile:
FC Botoşani: Pap, Haruţ, Miron, Chindriş, Soliledis, Rodriguez, Papa, Golofca, Ongenda, Ofosu, Corban
FC Voluntari: Mitrev, Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad, Costin, Gorobsov, Căpăţână, Gheorghe, Popadiuc, Deac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici