FC Botoşani-Gaz Metan Mediaş, din etapa a patra a Ligii 1, se joacă de la ora 15:30

FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 15:30, în etapa a patra din Liga I.

114 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani-Gaz Metan Mediaş, din etapa a patra a Ligii 1, se joacă de la ora 15:30

FC Botoşani-Gaz Metan Mediaş, din etapa a patra a Ligii 1, se joacă de la ora 15:30

FC Botoşani vine cu o moral excelent pentru duelul cu medieşenii. În runda precedentă, elevii lui Marius Croitoru s-au impus categoric pe terenul celor de la FCSB, scor 2-0, şi se află pe podium, după trei etape. În cazul unei victorii, moldovenii pot reveni pe prima poziţie din Liga I.

De partea cealaltă, şi Gaz Metan Mediaş are un început bun de sezon, fiind neînvinsă după trei runde. Medieşenii nu se vor putea nici la acest joc pe antrenorul Edward Iordănescu, cel care a acauzat probleme medicale şi a absentat şi de la ultimul joc de campionat, contra lui Sepsi, scor 1-1. Locul său va fi lua de antrenorul secund Ionuţ Stelescu, care a prefaţat partida de la Botoşani.

„FC Botoşani a avut un început foarte bun de campionat. I-am urmărit în toate meciurile disputate până acum, i-am urmărit şi în partida cu FCSB. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu. Vom încerca să profităm de eventualele greşeli făcute de ei în apărare. Ora partidei este puţin ciudată pentru băieţi, însă ambele echipe joacă la aceeaşi oră.

Să sperăm că arbitrul va permite pauzele de hidratare în ambele reprize, nu cum am păţit la partida cu Sepsi, când în repriza a doua nu a mai fost permisă pauza de hidratare. Sperăm să revenim de la Botoşani cu punct sau puncte”, a declarat Stelescu, la conferiţa de presă.

De partea cealaltă, Marius Croitoru este conştient de dificultatea jocului cu Mediaş şi declară că meciul contra lui Gaz Metan va fi chiar mai greu faţă de cel disputat împotriva lui FCSB.

„Mult mai dificil decât cel cu Steaua (n.red. – FCSB). Pentru că tot ceea ce am făcut până acum ne obligă şi e şi normal. Sunt convins că băieţii vor face un meci foarte bun. O echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun care din păcate a avut ceva probleme de sănătate şi nu îi doresc decât tot binele din lume, un prieten de-al meu, îl respect foarte mult, îi respect foarte mult munca şi îi doresc să revină cât mai repede şi cât mai puternic”, a spus Croitoru, antrenorul neînvins de la Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici