FC Botoşani - Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Liga I

Formaţia FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

209 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Liga I

FC Botoşani - Oţelul Galaţi, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediaax Foto0

Au marcat: Vaşvari '23 şi '44, ambele din penalti, Fulop '56, respectiv Astafei '90+2.

1-0: Fulop a fost faultat în careu de Prestia, iar Vaşvari a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut în stânga lui Goicoechea.

2-0: Mişelăricu l-a faultat în careu pe acelaşi Fulop, iar Vaşvari a transformat lovitura de pedeapsă tot cu un şut în stânga lui Goicoechea.

3-0: Stojkov i-a pasat din apropierea liniei de fund lui Istvan Fulop, care a înscris din cinci metri în poarta goală.

3-1: Astafei a preluat un balon la marginea careului, a pivotat pe lângă un fundaş şi a înscris de la 14 metri în dreapta lui Lazar.

FC Botoşani: Lazar - Dinu, Oltean, Tincu, Acsinte - Codoban (Danci '46), Vaşvari - Stojkov, Croitoru (Ghinga '87), Fulop - Hadnagy (Cârjan '77). Antrenor: Leo Grozavu.

Oţelul Galaţi: Goicoechea - Milea, Prestia, Sîrghi (Zaharia '46), Mişelăricu - Filip (Tudorie '46), Lovin - Tritz, Cooper (Giurgiu '64), Popescu - Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.

Cartonaşe galbene: Oltean '9, Vaşvari '15, Acsinte '36, Danci '63 / Filip '24, Cooper '25, Milea '64.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Daniel Hulubei şi Alexandru Cerei. Arbitri adiţionali au fost Marcel Bîrsan şi Nicuşor Flueran, în timp ce Monica Rigo a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Corneliu Fecioru şi Cristian Ciocoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici