FC Braşov - Gloria Bistriţa, scor 6-0, în Liga I

Formaţia FC Braşov a obţinut, joi, cea mai categorică victorie din această ediţie de campionat, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (0-0), echipa Gloria Bistriţa, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

33 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - Gloria Bistriţa, scor 6-0, în Liga I

FC Braşov - Gloria Bistriţa, scor 6-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Echipa Gloria Bistriţa a mai pierdut doar în două rânduri la o diferenţă de şase goluri de la promovarea grupării ardelene în Liga I. Precedentele eşecuri, cu 0-6, au fost înregistrate la 16 octombrie 1993, cu Progresul, şi la 28 mai 2003, cu UTA Arad, ambele în deplasare.

Joi, golurile au fost marcate de Abrudan '49, C. Munteanu '63 , Sburlea '66, V. Năstase '69 (autogol), Chipciu '77, Hadnagy '80.

1-0: Cătălin Munteanu a executat un corner de pe partea dreaptă, balonul a trecut prin faţa porţii şi a ajuns la Abrudan, care, de la 2 metri, a reluat cu capul, în poarta goală.

2-0: Cătălin Munteanu a majorat diferenţa cu un şut de la aproximativ 28 de metri, balonul lovind bara din dreapta după care a intrat în plasă.

3-0: Sburlea a înscris cu un şut puternic, de la aproximativ 18 metri, pe mijlocul porţii.

4-0: Valentin Năstase a marcat în propria poartă la prima atingere de balon, după ce intrase pe teren cu doar câteva secunde înainte.

5-0: Hadnagy a scăpat pe partea dreaptă, a întors balonul în mijlocul careului, de unde nou-intratul Chipciu a reluat, pe jos în dreapta lui Albuţ, reuşind să marchetze la debutul său în Liga I.

6-0: Roman a centrat perfect şi Hadnagy a reluat, imparabil, de la aproximativ 7 metri, la colţul scurt.

În minutul 24 al meciului, Hora a avut o intrare cu talpa pe glezna lui Măldărăşanu, care a fost prins cu piciorul pe gazon. Fotbalistul braşovean a primit îngrijiri medicale pe marginea terenului şi, după aproximativ patru minute, a fost înlocuit cu Ilyeş.

În minutul 49, Ilyeş a trimis, cu capul, balonul în transversala porţii lui Albuţ, în urma unei lovituri libere, executate de Cătălin Munteanu.

Cinci minute mai târziu, Hora a scăpat din marcajul fundaşilor braşoveni şi a reluat, cu latul, dar balonul a lovit stâlpul din stânga şi a ricoşat în braţele lui Mincă.

FC Braşov: 32. Mincă - 2. Rui Duarte, 15. Oros, 4. Abrudan, 12. Cr. Ionescu - 14. Roman, 8. Grigore (26. Mateiu '72), 27. Măldărăşanu (10. Ilyeş '28), 7. C. Munteanu (5. Chipciu '74)- 21. Sburlea, 9. Hadnagy. Antrenor: Viorel Moldovan.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei, 18. Frăsinescu, 3. Ciucă (4. V. Năstase '67), 15. Latovlevici - 6. Mureşan - 2. C. Petre (23. Mandea '69), - 30. Băjenaru, 11. Ze Rui (7. Coroian '58) - 24. Hora - 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Mincă '39, Grigore '70, Oros '73, Hadnagy '81 / Frăsinescu '25, Ciucă '39, Homei '45, Năstase '79

Arbitri: Florin Marcu (central) - Iulius Timar, Liviu Ciubotariu (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă).

Observatori: Viorel Boiţ, Cornel Sorescu.

La partidă au asistat aproximativ 500 de spectatori.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici