FC Hermannstadt a învins Dinamo Bucureşti în Superliga de fotbal

FC Hermannstadt a învins formaţia Dinamo Bucureşti într-un meci disputat sâmbătă, în cadrul etapei a XIII-a a Superligii de fotbal.

239 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt a învins Dinamo Bucureşti în Superliga de fotbal

Ardelenii s-au impus cu 4-0. Scorul a fost deschis de atacantul Silviu Balaure în minutul 5. Al doilea gol a fost înscris de mijlocaşul Alexandru Jipa în minutul 19, iar Balaure a făcut dubla în minutul 53. Scorul final a fost stabilit în minutul 91 atunci când Baba Alhassan a înscris al patrulea gol al gazdelor.

Hermannstadt a mai avut un gol anulat în minutul 86 pentru poziţie de ofsaid. În urma acestui rezultat, formaţia din Sibiu a urcat o poziţie în clasament, până pe locul 5. Sibienii au 19 puncte. Dinamo, însă, rămâne pe penultima poziţie în clasament având doar 9 puncte.

Tot sâmbătă se va disputa partida Farul Constanţa - U Cluj. Aceasta va începe la ora 21.45. Constănţenii sunt pe locul 6 cu 18 puncte, iar clujenii au 15 puncte şi ocupă locul 8 în clasament.

Vineri, în primul meci din etapa a XIII-a a Superligii UTA Arad şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici