FC Hermannstadt produce surpriza la Bucureşti. Vicecampioana României se afundă în subsolul clasamentului

  • FCSB continuă seria de meciuri fără victorie în campionat
  • Nou promovata FC Hermannstadt a scos un punct pe terenul vicecampioanei
  • Echipa lui Nicolae Dică se zbate în subsolul clasamentului, fiind pe loc retrogradabil după şase etape
615 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt produce surpriza la Bucureşti. Vicecampioana României se afundă în subsolul clasamentului

Sursa foto: MediafaxFoto

FCSB are parte de un început de campionat dificil. Jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică s-au prezentat sub aşteptări cu modesta nou promovată FC Hermannstadt.

Sibienii au fost cei care au deschis scorul în minutul 21, după ce Butean a înscris din pasa lui Paraschiv. În minutul 34, Dawa aducea echilibrul pe tabelă şi meciul intra egal la pauză.

În repriza secundă, gazdele au continuat asediul la poarta oaspeţilor, dar fără succes. În minutul 65, tot sibienii aveau să înscrie prin Paraschiv, după ce a primit o pasă magistrală de la Petrescu.

Nou promovata Hermannstadt a produs un şoc pentru cei prezenţi pe Arena Naţională. Cu puţin noroc, însă, FCSB a restabilit egalitatea şi scorul final pe tabelă, după ce Edjouma înscria în minutul 90+2 din pasa lui Dawa.

FCSB se află pe locul 13 în clasament, poziţie retrogradabilă, după doar şase etape. Atrenorul Nicolae Dică este nemulţumit şi a promis că va face schimbări la echipă până la sfârşitul turului de campionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici