FC Rapid a cerut acordul primăriei să joace meciul cu Steaua pe Arena Naţională

Preşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, vineri, că oficialii grupării giuleştene au cerut acordul primăriei pentru ca echipa să dispute meciul cu Steaua, din prima etapă a ediţiei 2014/2015 a Ligii I, pe Arena Naţională din Capitală.

334 afișări
Imaginea articolului FC Rapid a cerut acordul primăriei să joace meciul cu Steaua pe Arena Naţională

FC Rapid a cerut acordul primăriei să joace meciul cu Steaua pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Ieri (n.r. - joi) am fost la primărie pentru a cere acordul să jucăm cu Steaua pe Arena Naţională. În ceea ce priveşte contractul de închiriere pentru stadionul Giuleşti, se va semna şi el. Au fost unele mici probleme legate de turnicheţi, în sensul că trebuiau puşi în funcţiune, în rest nu sunt probleme cu Giuleştiul. Rapid rămâne pe Giuleşti, nu se pune problema de Piatra Neamţ sau Chiajna", a spus Manea.

El a precizat că a fost surprins de plecarea lui Viorel Moldovan, care a preluat conducerea tehnică a echipei naţionale de tineret. "Ne-a suprins şi pe noi plecarea lui Viorel, chiar dacă el practic nu mai avea contract cu Rapid. Îl înţeleg însă, până la urmă e vorba de echipa naţională. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru Rapid în nişte condiţii foarte grele", a adăugat preşedintele FC Rapid.

Manea a menţionat că este posibil ca astăzi să se semneze contractul de preluare a clubului de către omul de afaceri italian Angelo Massone şi că numele noului antrenor va fi ştiut cel târziu luni. "Azi s-ar putea să se semneze contractul cu domnul Massone. Noi nu ne-am grăbit în privinţa antrenorului. Tocmai de aceea, aşteptăm să vedem ce se întâmplă, pentru că până la urmă este decizia dânsului. Numele noului antrenor îl vom afla poate diseară sau luni cel târziu. Poate aduce dânsul antrenor de acolo, de-aia n-am luat nicio hotărâre", a explicat Nicolae Manea.

Echipa Rapid va întâlni formaţia Steaua, în data de 26 iulie, de la ora 21.00, în prima etapă a Ligii I.

Formaţia giuleşteană a fost antrenată în sezonul 2013/2014 de Viorel Moldovan, tehnician care a avut contract cu Rapid până la 30 iunie. Moldovan a fost prezent, marţi, la reunirea lotului, iar joi i-a anunţat pe jucători că nu continuă la Rapid. Vineri, Moldovan a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei naţionale de tineret a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici