FC Rapid: Rui Duarte nu va primi salariul pe 80 de zile, atât cât a lipsit nemotivat de la echipă

Rui Duarte a fost sancţionat de FC Rapid cu salariul pe 80 de zile, atât câta lipsit nemotivat de la echipă, a anunţat preşedintel FC Rapid, Dinu Gheorghe.

44 afișări
Imaginea articolului FC Rapid: Rui Duarte nu va primi salariul pe 80 de zile, atât cât a lipsit nemotivat de la echipă

FC Rapid: Rui Duarte nu va primi salariul pe 80 de zile, atât cât a lipsit de la echipă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Rui Duarte s-a întors din această vacanţă luată de bună-voie. Este un om norocos pentru că după ce a revenit în ţară, a doua zi imediat FC Braşov i-a virat banii în cont. Dinu Gheorghe n-a avut niciodată o obligaţie faţă de Rui Duarte. Eu m-am angajat doar că îl ajut să îşi recupereze acei bani, am făcut tot ce trebuia, adică l-am dus la un avocat de specialitate, i-am spus ce paşi trebuie urmaţi, dar cum în România toate aceste litigii de la comisii durează cât vor unii şi alţii, aşa s-a ajuns la întârzierea plăţii. Ezequias, care era în aceeaşi situaţie, a înţeles, s-a comportat corect, dar Rui Duarte a ales altă cale. Pentru cele 80 de zile cât a lipsit, Rui Duarte va fi sancţionat pe măsură. El nu va primi drepturile financiare cuvenite pentru perioada respectivă, este o sumă importantă. Aşa că se poate spune că a fost în concediu fără plată. Nu sunt bani puţini pe care îi pierde, dar aşa a ales el", a declarat Dinu Gheorghe.

Preşedintele rapidist susţine că din cauza comportamentului neprofesionist Rui Duarte nu a reuşit să facă pasul la o echipă de top din Portugalia.

"Comportamentul nu e adecvat, dar ăsta e Rui Duarte. El este sub contract cu Rapid până în vara lui 2012. Este un gest impardonabil, un jucător profesionist nu se comportă aşa. Probabil de asta n-a reuşit niciodată să facă pasul la o echipă de top în Portugalia, pentru că el are nişte calităţi incontestabile ca fotbalist. Ce a câştigat de la Braşov şi ce a pierdut de la Rapid este problema lui, eu nu stau să-i fac contabilitatea sau bugetul familiei lui Rui Duarte. A gândit, nu a gândit, asta este", a menţionat preşedintele FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici