FC Steaua a pus în vânzare biletele rămase pentru partida cu Fiorentina

FC Steaua a pus în vânzare, marţi, biletele rămase pentru meciul din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, cu echipa italiană AC Fiorentina, la care este legitimat Adrian Mutu, întâlnire programată să se desfăşoare la 10 decembrie, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

20 afișări
Imaginea articolului FC Steaua a pus în vânzare biletele rămase pentru partida cu Fiorentina

FC Steaua a pus în vânzare biletele rămase pentru partida cu Fiorentina

Tichetele pot fi achiziţonate de la casele de bilete ale Stadionului Steaua şi online de pe site-urile www.bilete.ro şi www.bilet.ro.

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" în perioada 2-10 decembrie este următorul: luni - vineri: 12:00 - 18:00, sâmbătă: 10:00 - 14:00, duminică: inchis.

Preţurile biletelor sunt următoarele: peluze - 75 lei, Tribuna a II-a - 150 lei, Tribuna I - 250 lei, Tribuna 0 - 350 lei.

Eliminată din Liga Campionilor, Steaua mai are şansa calificării de pe locul trei al grupei F în 16-imile Cupei UEFA, dacă învinge pe Fiorentina la 10 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici