FC Steaua Bucureşti - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în etapa a 21-a din Liga 1/ Reghecampf: "Sunt mulţumit de rezultat, suntem pe primul loc"

FC Steaua Bucureşti a câştigat, sâmbătă, meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0, pe Arena Naţională, în etapa a 21-a din Liga 1. Antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă, după victoria formaţiei sale, că este mulţumit de rezultat şi de faptul că a revenit pe primul loc în clasament, deşi există mai multe probleme de lot.

506 afișări
Imaginea articolului FC Steaua Bucureşti - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în etapa a 21-a din Liga 1/ Reghecampf: "Sunt mulţumit de rezultat, suntem pe primul loc"

Laurenţiu Reghecampf, după victoria Stelei cu ACS Poli Timişoara: Sunt mulţumit de rezultat, suntem pe primul loc (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Pe Arena Naţională, în faţa a aproximativ 200 de spectatori, Adi Popa a înscris singurul gol al partidei, în minutul 33. Timişorenii au avut un gol anulat în minutul 74, iar Alexandru Bourceanu a fost eliminat în minutul 90+3.

"Sunt mulţumit de rezultat. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii mari să marcăm. În repriza a doua, după iesirea lui Pintilii, n-am mai avut consistenţă. Am pierdut multe mingi, a fost un joc de uzură, dar e final de an şi trebuie să ne mulţumim cu acest scor. Trebuia să fim mai clari, să avem o posesie mai bună, să jucăm în viteză. Noi suntem de vină pentru ocaziile lor din repriza a doua, Timişoara trebuia să iasă la joc pentru că nu avea nimic de pierdut.

Deocamdată, avem această problemă cu postul de atacant. Ştiu că nu este uşor pentru jucători, dar asta e situaţia, încercăm mai mulţi oameni pe această poziţie. Toate echipele încearcă să ne surprindă pe contraatac. Cu Dinamo voi alcătui echipa cea mai bună, mă gândesc la finală.

Suntem pe primul loc, ne-am calificat în grupele Europa League. Eu zic că a fost un traseu foarte bun, având în vedere că au fost mulţi jucători accidentaţi.

Când jocul nostru va fi mai bun, când vom câştiga campionatul şi vom juca în Liga Campionilor, atunci vor fi mai mulţi spectatori în tribune. Deocamdată, asta e situaţia, trebuie să o acceptăm, nu să fim supăraţi. Oamenii trebuie să fie conştienţi că încercăm să construim o echipă şi să ne îndeplinim obiectivele. Am pierdut mulţi jucători importanţi şi probabil că vom mai pierde...nu e deloc uşor", a spus Reghecampf după meci, la DigiSport.

În urma acestui rezultat, Steaua se află pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte. FC Viitorul (39 de puncte) şi Gaz Metan Mediaş (37 de puncte) urmează să joace în această etapă.

FC Steaua Bucureşti - ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în etapa a 21-a din Liga 1

A marcat: A. Popa 33' / -. În urma acestui rezultat, Steaua se află pe primul loc în clasament, cu 40 de puncte, iar ACS Poli Timişoara ocupă ultima poziţie în Liga 1, cu 8 puncte (penalizare de 14 puncte).

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Ad. Popa, Ov. Popescu, Pintilii (Bourceanu 46'), De Amorim - Boldrin (Moke 84'), Achim (Enceanu 65'). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ACS Poli: Straton - Străuţ, Scutaru, Şeroni, Neagu - Artean, Poparadu - Bărbuţ (Mailat 78'), Cârstocea (Popovici 86'), Vădrariu (Vraciu 90') - Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

1-0: Adi Popa deschide scorul după o greşeală în apărarea oaspeţilor. William De Amorim a interceptat o pasă la marginea careului şi l-a servit perfect pe Adi Popa, care a tras din prima la colţul scurt.

Cartonaşe galbene: Boldrin 62', Bourceanu 86' / -.

Cartonaşe roşii: Bourceanu 90+3' / -.

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi).

Observatori: Laszlo Sajtos (CCA/Sibiu), Marian Ivan (LPF/Braşov).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici