FC Timişoara a învins Dinamo, scor 4-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

Formaţia FC Timişoara s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, marţi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Dinamo Bucureşti, în semifinalele competiţiei.

113 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a învins Dinamo, scor 4-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

FC Timişoara a învins Dinamo, scor 4-1, şi s-a calificat în finala Cupei României

Golurile echipei FC Timişoara au fost realizate de Magera '25, Abiodun '61, Gigel Bucur '81 şi Nibombe '86, în timp ce pentru Dinamo a marcat Adrian Cristea, în minutul 72.

0-1: Gigel Bucur a plecat de la limita ofsaidului, a intrat în careu, l-a întors pe Moţi şi a sutat în bară, iar balonul a ricoşat până la Magera, care a reluat sec, în plasă de la aproximativ 11 metri.

0-2: Latovlevici a centrat în mijlocul careului şi Abiodun a reluat, cu stângul în plasa porţii lui Matache.

1-2: Cristea a centrat de pe partea stângă şi balonul a intrat în plasă, portarul Pantilimon fiind derutat de faptul că Miranda a intenţionat să joace balonul, dar a trecut pe lângă acesta.

1-3: Parks a profitat de o neînţelegere între Scarlatache şi Goian, a pătruns în careu şi a centrat până la Bucur care a reluat, cu latul, ca la antrenament.

1-4: Nibombe a stabilit scorul final al partidei după ce a a reluat, de la aproximativ 7  metri, balonul cu capul, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă.

În minutul 84, arbitrul Alexandru Tudor l-a eliminat pe Silviu Izvoranu, pentru o intervenţie cu talpa asupra lui Cisovski.

Dinamo: 23. Matache - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 4. Moţi, 5. Izvoranu - 22. Torje (7. Zicu '57), 17. Malick (28. Miranda '46), 8. Boştină, 20. Ad. Cristea - 10. Dănciulescu, 9. M. Niculae (99. Niculescu '69). Antrenor: Mircea Rednic.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 7. Stancu, 16. Luchin, 6. Nibombe, 3. Latovlevici - 31. Abiodun, 28. Cisovsky, 17. Borbély, 25. Curtean (9. Parks '79) - 18. G. Bucur (13. Scutaru '87), 28. Magera (20. Maxim '46). Antrenor: Gavril Balint.

Cartonaşe galbene: Zicu '77 / Curtean '32, Nibombe '57, Luchin 90+1.

Cartonaş roşu: Izvoranu '84.

Partida s-a disputat fără spectatori, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, după ce Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul Dinamo pentru scandări rasiste ale suporterilor la partida cu Rapid, din Cupa României, scor 4-2.

Cea de-a doua semifinală a Cupei României Timişoreana va avea loc miercuri, de la ora 20.45, la Urziceni, între formaţiile CFR Cluj şi FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici