FC Vaslui a pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României

FC Vaslui a pus în vânzare, miercuri, biletele pentru finala Cupei României Timişoreana, ce se va disputa la data de 26 mai, pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi, preţul acestora fiind de 15 şi 25 de lei.

25 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României

FC Vaslui a pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Clubul vasluian a primit, din partea Federaţiei Române de Fotbal, 3.951 de bilete, iar acestea pot fi achiziţionate de la secretariatul Stadionului Municipal din Vaslui, zilnic, între orele 9.00 şi 17.00.

Din totalul biletelor repartizate către FC Vaslui, 1.374 au locuri la Tribuna B şi vor costa câte 25 de lei, iar 2.577 vor avea loc la Peluza B, la preţul de 15 lei bucata.

FC Vaslui va întâlni pe CFR Cluj, în 26 mai, la Iaşi, în finala Cupei României Timişoreana.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici