FC Vaslui nu mai doreşte arbitri străini la meciurile din prima ligă

Gruparea FC Vaslui a informat Federaţia Română de Fotbal că renunţă la delegarea unor brigăzi de arbitri străini la meciurile cu Rapid, CFR Cluj şi Dinamo, iar Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat solicitarea clubului patronat de Adrian Porumboiu.

147 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui nu mai doreşte arbitri străini la meciurile din prima ligă

FC Vaslui nu mai doreşte arbitri străini la meciurile din prima ligă (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto Arhiva)

"(Comitetul de Urgenţă al FRF - n.r.) aprobă solicitarea formulată de SC Sporting Club SA Vaslui cu privire la renunţarea delegării unor brigăzi de arbitri din străinătate la următoarele jocuri, acestea urmând a fi arbitrate de brigăzi formate din arbitri români: SC Sporting Club SA Vaslui - SC Fotbal Club Rapid SA Bucureşti (etapa a 18-a); SC Sporting Club SA Vaslui - SCS Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA (etapa a 20-a); SC Sporting Club SA Vaslui - SC Dinamo 1948 SA (etapa a 32-a)", se arată într-un comunicat postat, marţi, pe siteul oficial al FRF.

Totodată, forul de la Casa Fotbalului solicită cluburilor Steaua şi Rapid să precizeze, până joi, dacă mai doresc arbitri străini:

"(Comitetul de Urgenţă al FRF - n.r.) acordă termen celorlalte cluburi care au solicitat brigăzi de arbitri străini (respectiv SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA şi SC Fotbal Club Rapid SA Bucureşti) să comunice Federaţiei Române de Fotbal, până la data de 8 noiembrie 2012, ora 13.00, dacă mai doresc ca jocurile pentru care au fost aprobate brigăzi de arbitri străini, în conformitate cu Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF din 17 august 2012, să fie conduse de brigăzi din străinătate sau de arbitri români".

Comitetul de Urgenţă al FRF este compus din preşedintele FRF, Mircea Sandu, prim-vicepreşedintele Dumitru Dragomir şi vicepreşedintele Octavian Goga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici