FC Vaslui va întâlni pe AEK Atena în play-off-ul Ligii Europa

Formaţia FC Vaslui va întâlni echipa greacă AEK Atena în play-off-ul Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

210 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui va întâlni pe AEK Atena în play-off-ul Ligii Europa

FC Vaslui va întâlni pe AEK Atena în play-off-ul Ligii Europa (Imagine: Radu Aneculăesi/Mediafax Foto)

FC Vaslui va disputa prima manşă cu AEK Atena, în data de 20 august, pe teren propriu, returul fiind programat la 27 august, în Grecia.

Dulca: Am căzut destul de bine, ţinând cont că AEK era a doua echipă mai accesibilă

Antrenorul FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, după tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Europa, că echipa pe care o pregăteşte a căzut destul de bine cu AEK Atena, ţinând cont de ceilalţi posibili adversari pe care îi putea întâlni gruparea moldoveană.

Tehnicianul vasluian consideră că şansele de calificare în grupele Ligii Europa sunt egale pentru ambele formaţii.

"Am căzut destul de bine, ţinând cont că AEK Atena era a doua echipă mai accesibilă, după Slavia Praga. Ne-am fi dorit să jucăm cu cehii, pentru că îi cunoşteam din ediţia trecută de cupe europene, atunci când am pierdut calificarea după două rezultate de egalitate. Dar, dacă ţinem cont că nu am fost cap de serie şi puteam întâlni patru echipe foarte puternice din Europa, eu zic că este bine. Cred că şansele de calificare sunt de 50-50", a spus Dulca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici