FCSB începe campionatul în forţă

  • FCSB a câştigat cu Astra scor 3-0
  • Au marcat Dennis Man, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan
  • Roş-albaştrii joacă în preliminariile Europa League cu Shirak Gyumri
733 afișări
Imaginea articolului FCSB începe campionatul în forţă

Sursa foto: Mediafaxfoto

FCSB a câştigat primul meci din noul sezon al Ligii 1. Elevii lui Toni Petrea s-au impus la Giurgiu în faţa Astrei. Roş-albaştrii au marcat primul gol al noii stagiuni prin Dennis Man care a marcat cu un şut din afara careului. Florin Tănase a majorat diferenţa înainte de pauză. Scorul final a fost stabilit de Olimpiu Moruţan din penalty în minutul 90.

În prima repriză Astra nu a avut niciun şut la poarta apărată de Vlad.

Pentru FCSB urmează meciul din preliminariile UEFA Europa League. Vor juca împotriva lui Shiral Gyumri din Armenia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici