FCSB învinge Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, şi urcă pe primul loc în Liga 1

Vicecampioana en titre FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a 23-a din Liga 1.

1226 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, şi urcă pe primul loc în Liga 1

FCSB învinge Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, şi urcă pe primul loc în Liga 1

Constantin Budescu a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 25, în urma unui penalty obţinut tot de el, după un fault al lui Nasser Chamed. Intrat la pauză, Denis Alibec a reuşit să înscrie în minutul 62, pentru 2-0, după ce l-a driblat pe portarul Greab. A fost primul gol înscris de Alibec în această ediţie din Liga 1.

Gazdele au redus din diferenţă după autogolul lui Ionuţ Larie, din minutul 79, care a deviat şutul trimis din marginea careului de către Ionuţ Neagu.

În clasament, FCSB a acumulat 50 de puncte şi a urcat pe primul loc, la un punct avans de CFR Cluj, care se află acum pe locul secund. Gaz Metan Mediaş este penultima clasată, cu 15 puncte.

Gaz Metan: Greab - Creţu (Romeo 85'), Constantin, Sîrghi, Popovici - Chamed, Rosado, Diogo (I. Neagu 63'), Caiado (E. Lopez 63') - Rondon, Olaru. Antrenor: Cristi Pustai.

FCSB: Vlad - Benzar, Găman, Larie, Momcilovic - Pintilii, Nedelcu (Filip 46') - Man (Alibec 46'), Budescu, Teixeira - F. Tănase (C. Tănase 73'). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Sîrghi 51'/Budescu 59', Larie 68', Alibec 74', Texeira 76', Momcilovic 85'.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Comănescu, ajutat de asistenţii Dragoş Mihai Iliescu şi Mihai Marius Marica, iar al patrulea oficial a fost Marian Balaci. La această partidă, observator de arbitri a fost Cristian Nica, iar Viorel Ilinca a reprezentat Liga Profesionistă de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici