FCSB pierde primul meci amical al iernii. Remize pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi U Craiova

Echipele româneşti din Liga 1 se pregătesc de reluarea campionatului pe data de 20 ianuarie, marea lor majoritate având programate cantonamente în străinătate. Duminică, FCSB a pierdut în Antalya primul amical, în timp ce Sepsi Sfântu Gheorghe şi Universitatea Craiova au obţinut câte o remiză.

267 afișări
Imaginea articolului FCSB pierde primul meci amical al iernii. Remize pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi U Craiova

Sursa foto: Facebook/FCSB

FCSB a debutat cu o înfrângere în cantonamentul din Antalya, în compania echipei poloneze Pogon Szczecin.

Golurile au fost marcate în repriza a doua, de Mariusz Fornalczyk (72') şi Luka Zahović (83').

În acest meci a debutat la roş-albaştrii şi Deian Sorescu, împrumutat până la finalul sezonului de la Rakow Czestochowa.

Echipa de start a FCSB a fost următoarea: Vlad - Sorescu, Cristea (cpt), Tamm, Pantea - Nikolov, Edjouma, Radaslavescu - Miculescu, Compagno, Coman.

În partea a doua au mai intrat în teren şi Şerban (la pauză), respectiv Maxim, Toma, Popa şi Tudor (toţi în minutul 83).

Următorul meci al roş-albaştrilor este programat luni, la ora locală 17:00 (16:00 ora României), împotriva liderului din Polonia, Raków Częstochowa.

Universitatea Craiova, remiză cu Partizan Belgrad 

Aflată la ultimul meci amical al perioadei de cantonament, tot în Antalya, Universitatea Craiova remizat, duminică, scor 1-1, cu Partizan Belgrad.

Sârbii au deschis scorul în minutul 12, prin Pavlovic, din penalty, golul egalizator al craiovenilor aparţinându-i lui Ivan, care a marcat în minutul 77, tot din penalty.
Oltenii vin acasă şi vor juca primul meci oficial pe 21 ianuarie, în deplasare, cu FC Botoşani, în etapa a 22-a a Superligii.

Sepsi, remiză cu Bohemians

Tot duminică, Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, 2-2 (0-0), amicalul jucat în compania cehilor de la Bohemians, de asemena un ultim meci de verificare, înaintea de reluarea campionatului.

Pentru covăsneni au marcat: Denis Ciobotariu (64) şi Andres Dumitrescu (82), în timp ce pentru cehi au înscris Janos (68) şi Drchal (79).

Sepsi OSK - echipa de start: Niczuly - Dimitrov, Tamás, Niňaj, Ispas, Păun, Rodríguez, Ştefănescu, Matei, Tudorie, Šafranko
Au mai juat: Began, Francisco Júnior, Rondón, Dumitrescu, Gheorghe, Bălaşa, Ciobotariu, Renţa

Sepsi OSK joacă în prima etapă a anului în deplasare, la Rapid Bucureşti, pe 20 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici