FCSB riscă eliminarea din Europa League fără să joace

  • Backa Topola – FCSB se joacă joi de la ora 22:00.
  • În cazul lui Slovan Bratislava, un singur test a fost pozitiv, iar echipa a fost carantinată.
  • La FCSB sunt confirmate 7 cazuri de infectare cu SARS-CoV2.
1210 afișări
Imaginea articolului FCSB riscă eliminarea din Europa League fără să joace

Foto: Mediafax

FCSB riscă să piardă la „masa verde” meciul din preliminariile Europa League cu Backa Topola din cauza COVID-19. Un fotbalist şi aproape tot stafful tehnic au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS CoV2. Printre ei fundaşul Andrei Miron, antrenorul Toni Petrea şi preparatorul fizic Thomas Neubert.

Slovan Bratislava şi Priştina sunt două echipe care s-au aflat în ipostaze asemănătoare.

Echipa lui Toni Petrea va trebui să se supună normelor din Serbia. FCSB poate fi considerată un focar cu un risc de răspândire al virusului, iar sârbii pot decide să facă noi teste. Conform protocolului impus de UEFA, rezultatele testelor trebuie să vină cu 6 ore înainte de meci, iar o echipă are nevoie de minim 13 jucători, printre care un portar, pentru a putea disputa un joc.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici