FCSB şi-a prezentat achiziţiile, înainte de a pleca în cantonamentul din Antalya

Noii jucători ai echipei de fotbal FCSB, Luis Phelipe şi Baba Alhassan, au fost prezentaţi luni într-o conferinţă de presă la care au participat alături de antrenorul Elias Charalambous. Cei doi vor începe pregătirea alături de noii colegi în cantonamentul din Turcia.

257 afișări
Imaginea articolului FCSB şi-a prezentat achiziţiile, înainte de a pleca în cantonamentul din Antalya

Sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial

Roş-albaştrii au efectuat luni dimineaţă vizita medicală, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.
După încheierea examenelor medicale, jucătorii s-au reunit la Baza Sportivă FCSB, urmând ca luni seară să decoleze spre Antalya, unde va fi în catonament până în data de 21 ianuarie.

Jucătorii prezenţi la vizita medicală au fost următorii:

Portari - Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Udrea
Fundaşi - Valentin Creţu, Ionuţ Panţîru, Joyskim Dawa, Denis Haruţ, Alexandru Pantea, Risto Radunovic
Mijlocaşi - Adrian Şut, Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Andrei Pandele, Mihai Toma, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Eduard Radaslavescu, Matyas Laszlo, David Popa, Baba Alhassan
Atacanţi - Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu, Alexandru Băluţă, Luis Phelipe

Acestora li se vor alătura, în cantonament, Vlad Chiricheş, Luca Ciobanu şi Siyabonga Ngezana.

FCSB a anunţat că va dispita un meci amical cu LASK Linz, pe 14 ianuarie.

În Turcia, lotul condus de Elias Charalambous se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde FCSB va disputa şi singurul meci amical al cantonamentului, pe 14 ianuarie, împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK.

Ora de disputare a jocului cu austriecii va fi anunţată ulterior.
FCSB va disputa prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Naţională, împotriva celor de la UTA Arad, meci contând pentru etapa 22 a Superligii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici