Fed Cup 2018: Ilie Năstase nu va putea lua parte la meciul România-Canada/ Antrenament al echipei României, deschis publicului

Fost căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase nu se va afla în sala din Cluj-Napoca la meciul cu Canada, programat între 10 şi 11 februarie.

527 afișări
Imaginea articolului Fed Cup 2018: Ilie Năstase nu va putea lua parte la meciul România-Canada/ Antrenament al echipei României, deschis publicului

Fed Cup 2018: Ilie Năstase nu va putea lua parte la meciul România-Canada/ Antrenament al echipei României, deschis publicului

Suspendat în aprilie 2017 pentru scandalul provocat la partida cu Marea Britanie, fostul lider mondial susţine că ITF a aplicat un dublu standard în momentul în care a luat hotărârea de a-l interzice până în 2020. Ulterior, Năstase trebuia să apară în faţa judecătorilor, dar, susţine el, întrevederea nu a mai avut loc.

"Trebuia să fie o audiere la finalul lunii ianuarie, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Ne punem şi noi întrebări, pentru că sunt niste judecători care se ocupă. M-au audiat, iar acum mai durează. Nu ştiu ce se întâmplă. Sincer, nici nu ştiu ce să mă mai aştept după ce mi-au dat atâţia ani. Poate că se judecă diferit. Pentru acelaşi lucru, Serena a luat doi ani fără suspendare, în timp ce eu am primit o pedeapsa cu o suspendare ce a intrat în vigoare. Probabil că dacă eram numarul 1, şi nu doar antrenor şi la vârsta asta, nu luam atât", a spus Năstase, pentru ziare.com.

În această situaţie, Năstase nu va putea fi alături de echipa României la meciul de la Cluj: "Nu mă mai întorc. Eu am fost rugat de domnul Ţiriac şi de fete să vin atunci. Chiar nu eram pregatit să fac treaba asta. Dar dacă m-au rugat, am zis să o fac. Am fost voluntar, nu am fost plătit, nu am fost angajat de Federaţie, nimic. Nu pot să merg la meci. Până nu se dă decizia, nu am voie în sală. O să merg la Cluj, dar n-am voie la stadion. O să stau la hotel şi o să le susţin de acolo", a mai declarat primul lider mondial din istoria ATP.

Antrenament al echipei de Fed Cup a României deschis publicului înainte de meciul cu Canada

Federaţia Română de Tenis a anunţat, marţi, că şedinţele de pregătire ale echipei de Fed Cup a României din data de miercuri, 7 februarie, programate între orele 09:30 şi 11:30, respectiv 14:00-16:00, vor fi deschise în integralitate pentru spectatori.

Echipa de Fed Cup a României, care se pregăteşte pentru partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, va putea fi urmărită în timpul antrenamentelor de miercuri de toţi doritorii. Astfel, tenismenele se vor antrena în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, între orele 9:30-11:30 şi 14:00-16:00, ambele antrenamente fiind deschise publicului.

România va întâlni Canada, în zilele de 10 şi 11 februarie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup. Din echipa României pentru acest meci fac parte Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Raluca Olaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici