Eurosport oferă în premieră în Europa transmisiuni Live VR de la Jocurile Olimpice de Iarnă

Pentru prima dată în istorie, Eurosport oferă publicului său din toată Europa transmisiuni VR (realitate virtuală) de la Jocurile Olimpice de Iarnă.

345 afișări
Imaginea articolului Eurosport oferă în premieră în Europa transmisiuni Live VR de la Jocurile Olimpice de Iarnă

Eurosport oferă în premieră în Europa transmisiuni Live VR de la Jocurile Olimpice de Iarnă

Aplicaţia Winter Olympics Eurosport VR va fi cea mai imersivă experienţă pentru fanii sporturilor de iarnă de pe bătrânul continent, cu peste 50 de ore de transmisiuni în direct ce includ câteva dintre cele mai importante momente de la PyeongChang 2018.

O gamă largă de sporturi vor fi disponibile în direct pe dispozitivele VR, printre care schi alpin, curling, patinaj, hochei pe gheaţă, short track, sărituri cu schiurile, skeleton, snowboarding (big air şi halfpipe), precum şi ceremoniile de deschidere şi închidere. De asemenea, Eurosport va difuza şi pachete complete (on demand / la cerere) de reluări şi pachete cu rezumatele zilelor pentru VR. Transmisiunile Eurosport sunt asigurate de către OBS (Olympic Broadcasting Services), partenerul Jocurilor Olimpice.

“Telespectatorii” vor putea personaliza pe deplin experienţa transmisiunilor, selectând unghiurile lor preferate de vizionare, dintr-un total de şase poziţii diferite ale camerelor de luat vederi. Acestea vor oferi transmisiuni captivante alături de momentele inedite ale sportului în direct. Experienţa VR va fi susţinută de Intel True VR, care utilizează mai multe camere la evenimentele selectate, pentru a crea un mediu de realitate virtuală la 360 de grade, întocmai ca fanii să se apropie de acţiune mai mult ca oricând.

Ralph Rivera, Managing Director, Eurosport Digital a declarat:

"Discovery şi-a propus să transforme experienţa de vizionare în direct a Jocurilor Olimpice de Iarnă, astfel încât să ofere telespectatorilor din toată Europa fiecare minut şi fiecare unghi al Jocurilor, special pentru dispozitivele VR. Mai mult ca oricând, vrem să facem acest lucru pentru a atrage cât mai multe persoane, pe cât mai multe ecrane, cu ocazia acestor Jocuri Olimpice, oferind ceva nou, interesant pentru publicul mai tânăr. În acest fel, sperăm sa stârnim un interes şi mai mare pentru sporturile care îi pasionează pe fani".

Aplicaţia este disponibilă pentru dispozitivele iOS şi Android de la 1 februarie 2018 la preţul de 0,99 EUR**. Aceasta este disponibilă şi pe căştile Samsung Gear VR, Google Daydream şi Windows Mixed Reality din propriile magazine de aplicaţii.

În cadrul acoperirii Jocurilor Olimpice de către Eurosport, tehnologia OBS va fi parte din producţiile sale. Un exemplu este Eurosport Cube, un studio inovator care va folosi realitatea augmentată şi date îmbunătăţite pentru a crea un mediu captivant şi interactiv la 360 de grade pentru echipa experţilor în sporturile de iarnă ai Eurosport. Studioul va crea un cadru unic pentru a oferi cea mai bună analiză a celor mai bune momente cu până la 900 de ore de acţiune în direct, prezentând detaliile şi marjele care dictează modul în care campionii câştigă aurul olimpic.

Transmisiunile în direct şi la cerere ale Jocurilor Olimpice de la PyeongChang 2018 încep la Eurosport joi, 8 februarie, pe toate ecranele. Platformele digitale Eurosport – aplicaţia Eurosport şi www.eurosport.com/olympics - vor fi singurele platforme unde publicul european* poate urmări fiecare minut, fiecare atlet şi fiecare sport – online, pe dispozitivele mobile, tablete sau televizoare. Fanii vor avea şansa să-şi personalizeze propria experienţă olimpică – putând alege ceea ce urmăresc, când privesc şi cum privesc.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici