Federaţia germană a oficializat candidatura oraşului Munchen pentru Euro-2020

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a oficializat, vineri, candidatura oraşului Munchen pentru organizarea unor meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, competiţie ce va avea loc în 13 oraşe din tot atâtea ţări.

42 afișări
Imaginea articolului Federaţia germană a oficializat candidatura oraşului Munchen pentru Euro-2020

Federaţia germană a oficializat candidatura oraşului Munchen pentru Euro-2020 (Imagine: Shutterstock)

"Suntem convinşi că am pus la punct o candidatură excelentă, în coordonare cu partenerii noştri (guvernul federal, primăria din Munchen...) şi sperăm să convingem UEFA datorită structurilor noastre de nivel mondial şi entuziasmului fanilor", a declarat secretarul general al DFB, Helmut Sandrock.

Munchen candidează pentru două opţiuni: prima este semifinalele şi finala, iar a doua trei meciuri din grupe şi un sfert de finală.

Naţiunile interesate de găzduirea de meciuri la Euro-2020 pot depune candidaturile oficiale până vineri la miezul nopţii. Instanţa europeană va comunica sâmbătă numărul de dosare depuse, urmând apoi inspecţiile UEFA din mai până în august.

Comitetul Executiv al UEFA va desemna oraşele alese la 25 septembrie 2014.

Dosarul de candidatură a oraşului Bucureşti la organizarea unor meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din anul 2020 a fost transmis, joi, la UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici