Federaţia Română de Fotbal a decis modificarea calendarului competiţional

Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis modificarea calendarului competiţional pentru a oferi mai mult timp selecţionerilor Adrian Mutu şi Mirel Rădoi să pregătească EURO U21, respectiv debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

842 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal a decis modificarea calendarului competiţional

Astfel, etapa de campionat din perioada 19-22 martie urmează să fie mutată la o dată anterioară. Toţi membrii Comitetului Executiv au fost de acord că este important pentru selecţionerii Mirel Rădoi şi Adrian
Mutu să aibă o perioadă de pregătire cu jucătorii din campionatul intern înaintea partidelor importante din luna martie.

Fără această modificare, cei doi selecţioneri ar fi avut jucătorii la dispoziţie cu doar două zile înainte de meciuri.

În luna martie a anului viitor, echipa naţională de fotbal a României va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar tricolorii Under 21 vor bifa a doua prezenţă consecutivă la EURO U21.

Partidele echipei naţionale de seniori – Preliminarii CM 2022

  • 25 martie 2021: România – Macedonia de Nord
  • 28 martie 2021: România – Germania
  • 31 martie 2021: Armenia – România

Partidele echipei naţionale – EURO U21 2021

  • 24 martie 2021: România U21 – Ţările de Jos U21
  • 27 martie 2021: Ungaria U21 – România U21
  • 30 martie 2021: Germania U21 – România U21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici