Federaţia Spaniolă de Fotbal deschide o procedură disciplinară împotriva lui Guardiola

Comitetul de competiţii al Federaţiei Spaniole de Fotbal a decis, marţi, să deschidă o procedură disciplinară împotriva antrenorului echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, pentru acuze aduse arbitrilor, a anunţat clubul catalan.

89 afișări
Imaginea articolului Federaţia Spaniolă de Fotbal deschide o procedură disciplinară împotriva lui Guardiola

Federaţia Spaniolă de Fotbal deschide o procedură disciplinară împotriva lui Guardiola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comitetul de competiţii a decis, marţi, să deschidă o procedură disciplinară extraordinară împotriva antrenorului echipei FC Barcelona, Josep Guardiola", scrie pe site-ul oficial al grupării spaniole.

Guardiola a fost eliminat, pentru proteste, în timpul meciului de campionat Almeria-FC Barcelona, disputat la 6 martie.

O săptămână mai târziu, antrenorul catalan a declarat că arbitrul Carlos Clos Gomez şi asistentul acestuia, José Luis Gallego Galindo, au minţit în raportul de joc.

Comitetul tehnic de arbitri (CTA) a depus o plângere la Comitetul de competiţii, referitor la comportamentul tehnicianului.

Guardiola a fost deja suspendat o etapă, după jocul cu Almeria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici