Federer şi Nadal eliminaţi în semifinale la Indian Wells

Jucătorii de tenis Roger Federer şi Rafael Nadal au fost eliminaţi, sâmbătă, în semifinalele turneului de Masters Series de la Indian Wellls, fiind învinşi de americanul Mady Fish, respectiv sârbul Novak Djokovici.

8 afișări
Imaginea articolului Federer şi Nadal eliminaţi în semifinale la Indian Wells

Federer şi Nadal eliminaţi în semifinale la Indian Wells (Imagine: Mediafax Foto)

Federer, numărul 1 mondial, a fost învins de Mardy Fish, în 63 de minute, cu scorul de 6-3, 6-2. În cinci întâlniri cu Fish, Federer cedase un singur set, la Wimbledon în 2003.

Fish a eliminat cinci jucători de prim plan consecutiv: ruşii Igor Andreev şi Nikolay Davydenko, australianul Lleyton Hewitt, argentinianul David Nalbandian şi Federer. Mardy Fish, numărul 98 mondial, este jucătorul cel mai slab clasat care îl învinge pe Federer, după victoria francezului Richard Gasquet (numărul 101) în sferturile turneului de la Monte Carlo, în aprilie 2005.

În finală, Fish îl va întâlni pe sârbul Novak Djokovici, numărul 3 mondial, care l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal (numărul 2), deţinătorul titlului, cu 6-3, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici