Felipe Massa şi-a prelungit contractul cu Ferrari pentru un sezon

Ferrari a anunţat, marţi, că brazilianul Felipe Massa va concura pentru "scuderia" şi în sezonul 2013, urmând să fie coechipier cu spaniolul Fernando Alonso.

71 afișări
Imaginea articolului Felipe Massa şi-a prelungit contractul cu Ferrari pentru un sezon

Felipe Massa şi-a prelungit contractul cu Ferrari pentru un sezon (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Contractul lui Massa expira la finalul acestui an şi au existat speculaţii potrivit cărora evoluţiile sale neconvingătoare din prima parte a sezonului i-ar putea face pe oficialii echipei italiene să nu-i prelungească înţelegerea pilotului în vârstă de 31 de ani, informează autosport.com.

Felipe Massa a debutat în Formula 1 în 2002, la Sauber, de unde a trecut la Ferrari în 2006. Cel mai bun rezultat al său a fost titlul de vicecampion mondial obţinut în 2008, când a terminat la un punct de britanicul Lewis Hamilton în clasamentul piloţilor.

În palamresul lui Massa figurează 11 victorii, ultima fiind obţinută în 2008, în Marele Premiu al Braziliei, şi alte 23 de clasări pe podium. Ultima sa prezenţă pe podium a fost în urmă cu o săptămână şi jumătate, la Marele Premiu al Japoniei, unde a ocupat locul 2, iar precedenta, în octombrie 2010, la Marele Premiu al Coreei de Sud (locul 3).

În acest sezon, Massa ocupă locul 9 cu 81 de puncte, în timp ce liderul clasmantului piloţilor, germanul Sebastian Vettel, are 215 puncte, iar Alonso este pe locul doi, cu 209 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici