Felix Magath va părăsi echipa VfL Wolfsburg la finalul sezonului

Antrenorul echipei VfL Wolfsburg, Felix Magath, va părăsi această formaţie în luna iunie a acestui an, a anunţat, miercuri, gruparea germană, informează AFP.

4 afișări

Plecarea lui Magath la finalul sezonului era anticipată, chiar dacă tehnicianul german a refuzat de mai multe ori să confirme informaţiile apărute în presă privind un acord cu Schalke 04.

Fost antrenor la VfB Stuttgart (2001-2004) şi Bayern Munchen (2004-2007), Magath (55 de ani) a pregătit formaţia Wolfsburg doar doi ani, echipa fiind la un pas de a câştiga în acest sezon primul său titlu din istorie.

"Am atins obiectivele sportive ce ne-au fost fixate mult mai rapid decât se anticipa la numirea mea la conducerea tehnică a acestei echipe. Această echipă este tânără, poate încă să se dezvolte", a precizat Magath într-un comunicat al clubului.

Presa germană a anunţat că Magath a ajuns la un acord cu Schalke 04, pentru a prelua echipa din luna iulie a acestui an, însă atât antrenorul, cât şi oficialii clubului au negat această informaţie la sfârşitul lunii aprilie. "Magath se numără printre cei mai buni, am spus-o şi o repet. Însă afirmaţiile mele au fost înţelese greşit. Nu vom face niciun comentariu referitor la noul antrenor, până la 23 mai", a declarat Clemens Tonnies, preşedintele Consiliului de Supraveghere al clubului Schalke 04, care caută un nou tehnician, după despărţirea de Fred Rutten, în luna martie.

Pentru a-l înlocui pe Magath, Wolfsburg ar putea negocia cu olandezul Frank Rijkaard şi germanul Mirko Slomka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici