Felix Mangath ar putea antrena din sezonul următor echipa Schalke 04 (presă)

Tehnicianul Felix Magath, aflat în prezent pe banca tehnică a liderului din Bundesliga, VfL Wolfsburg, ar putea antrena pe Schalke 04 din sezonul următor, a anunţat cotidianul Stuttgarter Zeitung, citat de AFP.

3 afișări

Sursa citată afirmă că s-a ajuns deja la un acord legat de trecerea lui Magath la Schalke 04 de la finele acestui sezon.

Conform ediţiei on-line a site-ului Bild, directorul general a constructorului de automobile Volkswagen, proprietarul clubului Wolfsburg, a fost deja informat de acest acord.

"Vom lua o decizie şi ea va fi dezvăluită la finalul sezonului", a precizat directorul general al grupării Schalke 04, Peter Peters, citat de Bild. Totuşi, oficialul clubului din Schalke 04 nu a vrut "nici să dezmintă, nici să confirme", ipoteza conform căreia Magath va antrena formaţia din Gelsenkirchen din anul competiţional următor.

Dacă informaţia referitoare la o posibilă plecare a tehnicianului Felix Magath la Schalke 04 se va confirma, aceasta ar putea destabiliza echipa Wolfsburg, care se află pe primul loc în Bundeslia, la două puncte de Hertha Berlin şi la trei de Bayern.

Formaţia Schalke 04 este pregătită, de la 26 martie, din momentul demiterii antrenorului Fred Rutten, de secunzii Mike Buskens şi Youri Mulder.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici