Fenerbahce: Ar trebui ca meciurile de fotbal din Turcia să fie amânate, până la lămurirea situaţiei

Clubul Fenerbahce a notat, într-un comunicat postat, duminică, pe site-ul oficial, că până la lămurirea situaţiei cu privire la atacul ce a vizat autocarul echipei, meciurile de fotbal din Turcia ar trebui să fie amânate.

103 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce: Ar trebui ca meciurile de fotbal din Turcia să fie amânate, până la lămurirea situaţiei

Fenerbahce: Ar trebui ca meciurile de fotbal din Turcia să fie amânate, până la lămurirea situaţiei (Imagine: Shutterstock)

"Considerăm că până la lămurirea situaţiei cu privire la acest atac sângeros şi până când opinia publică va fi satisfăcută este inevitabil ca ligile să fie amânate", se arată în comunicat.

"Ceea ce s-a întâmplat nu este un incident simplu provocat de suporteri, este un atac armat şi o tentativă de omor organizate şi plănuite împotriva echipei Fenerbahce", adaugă sursa citată.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă oraşele Rize şi Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici