Fenerbahce l-ar putea aduce pe Lucescu în locul lui Daum

Gruparea Fenerbahce l-ar putea aduce la conducerea tehnică pe Mircea Lucescu, la finalul acestui sezon, în cazul în care actualul antrenor, Christoph Daum, nu va convinge conducerea clubului că greşelile din actualul campionat nu vor fi repetate, informează cotidianul Vatan.

11 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce l-ar putea aduce pe Lucescu în locul lui Daum

Fenerbahce l-ar putea aduce pe Lucescu în locul lui Daum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Fenerbahce a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 3-1, de Trabzonspor, în finala Cupei Turciei. În campionat, echipa din Istanbul se află pe primul loc, cu 70 de puncte, urmată la doar un punct diferenţă de Bursaspor, formaţie la care evoluează Giani Kiriţă.

"La finalul sezonului, preşedintele Aziz Yildirim îi va cere garanţii lui Daum că nu va repeta greşelile din acest an. În cazul în care nu va fi convins, echipa va fi preluată de Lucescu", notează Vatan, care menţionează că Daum nu are postul garantat nici dacă Fenerbahce va câştiga campionatul.

Christoph Daum are contract încă două sezoane cu Fenerbahce.

Mircea Lucescu a antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici