Fenerbahce: Nu am cerut suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei nu vom juca fotbal

Tolga Deniz Aytore, membru al Consiliului de Administraţie al clubului Fenerbahce, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că gruparea din Istanbul nu a solicitat suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei cu privire la atacul de sâmbătă echipa nu va evolua în niciun meci.

60 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce: Nu am cerut suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei nu vom juca fotbal

Fenerbahce: Nu am cerut suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei nu vom juca fotbal (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Niciun campionat nu este mai important decât o viaţă. Noi nu cerem să se suspende ligile de fotbal. Important este ca acest sport să fie practicat în siguranţă. Ceea ce s-a întâmplat este pentru noi ceva de neuitat. Noi am făcut tot ce depinde de noi şi aşteptăm ca lucrurile să fie tratate cu seriozitate în continuare. Până la lămurirea situaţiei noi nu vom juca fotbal", a spus Aytore.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici