Fernando Alonso, aproape de rezilierea contractului cu Ferrari

Presa spaniolă a scris, vineri, că pilotul Fernando Alonso va părăsi echipa Ferrari la finalul acestui sezon, fiind nemulţumit de proiectul sportiv al scuderiei.

183 afișări
Imaginea articolului Fernando Alonso, aproape de rezilierea contractului cu Ferrari

Fernando Alonso, aproape de rezilierea contractului cu Ferrari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cope.es, Alonso şi Ferrari sunt aproape de un acord privind rezilierea contractului cu doi ani înainte de scadenţă.

McLaren este echipa cea mai interesată serviciile pilotului spaniol. Începând din 2015, team-ul de la Woking reface parteneriatul cu Honda şi este gata să-i ofere 35 de milioane de euro salariu anual lui Alonso, aproape dublu cât are la Ferrari.

Mercedes îl are de asemenea în vizor pe Alonso, dar ar urma să-l angajeze numai în cazul în care britanicul Lewis Hamilton, actualul lider al clasamentului piloţilor de Formula 1, ar decide să părăsească echipa.

Dublu campion mondial, Fernando Alonso, considerat cel mai bun pilot de pe grila Campionatului Mondial, este la Ferrari din 2010, însă nu a mai câştigat niciun trofeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici