Fetele sunt aşteptate la Fotbal. Acţiuni de selecţie pentru echipa naţională Under 15

Federaţia Română de Fotal în colaborare cu Asociaţiile Judeţene de Fotbal din judeţele Maramureş, Braşov, Suceava, Covasna, Prahova, Argeş, Bistriţa şi Iaşi, a organizat mai multe traialuri dedicate fetelor care vor să facă parte din echipa naţională U15 de fotbal a României.

351 afișări
Imaginea articolului Fetele sunt aşteptate la Fotbal. Acţiuni de selecţie pentru echipa naţională Under 15

Acţiuni de selecţie pentru echipa naţională Umder 15 (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Prima astfel de acţiune a avut loc pe 10 şi 11 martie la Iaşi, acolo unde s-au înscris 17 fete născute în anii 2003, 2004 şi 2005. La acţiune a particiapt Irina Giurgiu (departamentul Grow al FRF), dar şi Adrian Ambrosie, antrenor al echipei U17 a României, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Al doilea trial a avut loc în zilele de 18 şi 19 martie, la Cluj, acolo unde au participat 24 de fete, la care de asemenea a participat Irina Giurgiu alături de Mirel Albon, selecţionerul echipei naţionale de fete, şi de Alin Cioban, preşedintele Comisiei Centrale pentru Fotbal Feminin şi membru în Comitetul Executiv FRF, dar şi mai mulţi antrenori de la formaţia Olimpia Cluj.

Următoarea acţiune de selecţie va fi în Bucureşti, duminică, 26 martie, la terenul sintetic din cadrul Complexului Arena Naţională. Ultima locaţie va fi la Timişoara, luna viitoare, pe 2 şi 3 aprile. În total, la cele patru acţiuni de selecţie s-au înscris 107 fete.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici