FIFA a respins apelul federaţiei maghiare. Meciul Ungaria-România se dispută fără spectatori

Comisia de Apel a FIFA a respins recursul făcut de Federaţia Ungară de Fotbal (MLSZ) şi a menţinut decizia Comisiei de Disciplină, care sancţionase Ungaria cu disputarea fără spectatori a meciului cu România, din preliminariile CM-2014, a anunţat, luni seară, site-ul oficial al MLSZ.

216 afișări
Imaginea articolului FIFA a respins apelul federaţiei maghiare. Meciul Ungaria-România se dispută fără spectatori

FIFA a respins apelul federaţiei maghiare. Meciul Ungaria-România se dispută fără spectatori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Federaţia de la Budapesta a anunţat că va apela şi la ultima cale de recurs, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară, după manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel din august 2012, astfel că partida Ungaria - România, din preliminariile CM-2014, programată în martie, se va juca fără spectatori.

De asemenea, federaţia de la Budapesta a fost amendată cu 40.000 de franci elveţieni.

Meciul Ungaria - România este programat la 22 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici