Final 8 Cupa Romaniei, la baschet masculin, se va desfăşura la Cluj-Napoca. Cum arată tabloul

Organizarea Final 8 Cupa Romaniei la baschet masculin (CRMB), sezonul 2020-2021, a fost atribuită clubului U-BT Cluj-Napoca, a anunţat Federaţia Română de Baschet.

241 afișări
Imaginea articolului Final 8 Cupa Romaniei, la baschet masculin, se va desfăşura la Cluj-Napoca. Cum arată tabloul

Final 8 Cupa Romaniei, la baschet masculin, se va desfăşura la Cluj-Napoca. Cum arată tabloul

Fazele finale ale Cupei României la baschet masculin vor fi găzduite de BT Arena din Cluj Napoca.

Clubul U-BT Cluj-Napoca a obţinut dreptul de a organiza turneul final, la concurenţă cu rivala CSM CSU Oradea.

Competiţia, care va include sferturi de finală, semifinale şi finală, se va desfăşura în perioada 6-9 martie, la start urmând să fie prezente echipele U-BT Cluj-Napoca, FC Argeş Piteşti, SCM Craiova, CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, BC CSU Sibiu, CSO Voluntari şi SCM Timişoara.

Odată cu anunţarea clubului desemnat să organizeze turneul, s-a efectuat şi tragerea la sorţi pentru faza sferturilor, acestea stabilind următorul tablou de concurs, pentru data de 6 martie:
SF1 - BC CSU Sibiu - U-BT Cluj-Napoca
SF2 - CSO Voluntari - FC Argeş Piteşti
SF3 – SCM U Craiova - Steaua Bucureşti
SF4 – CSM CSU Oradea - SCM Timişoara.

Învingătoarele din prima fază a Final 8 CRBM se vor întâlni a doua zi, în 7 martie, în semifinalele competiţiei, împerecherea jocurilor fiind SF1 cu SF4 şi SF2 cu SF3.

Finala se va desfăşura în data de 9 martie, în lupta pentru trofeu urmând să fie prezente învingătoarele din semifinale.

U-BT Cluj-Napoca este deţinătoarea trofeului, după ce sezonul trecut a câştigat finala CRBM împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici