Final de drum. Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep FK

Clubul turc de fotbal Gaziantep FK a anunţat miercuri după-amiază că Marius Şumudică nu mai este antrenorul echipei. Decizia despărţirii a fost luată de comun acord, susţine comunicatul clubului. Şumudică lasă echipa pe locul 18 în clasament, loc direct retrogradabil.

307 afișări
Imaginea articolului Final de drum. Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep FK

Final de drum. Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep FK

În comunicatul clubului, se precizează că cele două părţi au ajuns la un consens în privinţa rezilierii contractului.

„Cu mulţumirile noastre - Marius Şumudică. Consiliul de Administraţie al Clubului de Fotbal Gaziantep s-a întâlnit cu directorul tehnic Marius Şumudică pentru a discuta aspecte legate de ordinea de zi.

Ca urmare a schimbului reciproc de idei, Marius Şumudică şi-a prezentat opinia că o schimbare de sânge este mai bună pentru echipă, datorită dragostei şi respectului său pentru clubul şi oraşul nostru, iar în această direcţie, consiliul nostru de administraţie a ajuns la un consens.”, se precizează în comunicat.

„Dorim să-i mulţumim directorului tehnic Marius Şumudică şi echipei sale valoroase pentru contribuţia lor şi îi dorim succes în următoarea parte a carierei sale.”, mai scriu turcii.

În acest moment, Gaziantep ocupă locul 18 în campionatul Turciei, cu 29 de puncte, după 28 de meciuri, cu 10 etape înainte de finalul sezonului.

La clubul turc evoluează şi jucătorii români Florin Niţă, Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi Denis Drăguş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici