FINALA CUPEI ROMÂNIEI: Jucătorii Petrolului au primit medaliile şi trofeul - FOTO

Jucătorii echipei Petrolul Ploieşti au fost premiaţi, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, ei primind medaliile de câştigători ai Cupei României-Timişoreana de la Anghel Iordănescu şi trofeul de la Mircea Dridea.

597 afișări
Imaginea articolului FINALA CUPEI ROMÂNIEI: Jucătorii Petrolului au primit medaliile şi trofeul - FOTO

FINALA CUPERI ROMÂNIEI: Jucătorii Petrolului au primit medaliile şi trofeul (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

La finalul meciului, jucătorii ploieşteni s-au îmbrăcat în tricouri albastre pe care era imprimată Cupa României. După ce au primit medaliile şi s-au urcat pe podiumul de premiere, jucătorii s-au strâns în jurul trofeului, până când acesta a fost ridicat de căpitanul Sony Mustivar, după ce i-a fost înmânat de legendarul jucător petrolist, Mircea Dridea.

Fotbaliştii echipei CFR Cluj, finalista de sâmbătă seară, au fost primii premiaţi de către Anghel Iordănescu, ei fiind aplaudaţi de adversarii lor de la Petrolul, care au format un culoar şi i-au aplaudat atunci când aceştia au venit să-şi ridice medaliile.

Formaţia Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a treia oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CFR Cluj, în finala competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bokila, în minutul 8, când a profitat de o greşeală din apărarea echipei clujene şi a înscris cu un şut la colţul lung

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici