Finala de la Roland Garros. EXCLUSIV PROSPORT: Virginia Ruzici anunţă că nu a văzut-o niciodată pe Simona ca acum. Ce spune despre Stephens

Virginia Ruzici, singura campioană a României în turneul de la Roland Garros şi cea pe urmele căreia încearcă să calce acum Simona Halep, spune că la 40 de ani de la succesul ei la Paris şi la 10 ani de la victoria Simonei Halep la junioare, este un an bun.

6461 afișări
Imaginea articolului Finala de la Roland Garros. EXCLUSIV PROSPORT: Virginia Ruzici anunţă că nu a văzut-o niciodată pe Simona ca acum. Ce spune despre Stephens

Finala de la Roland Garros. EXCLUSIV PROSPORT: Virginia Ruzici anunţă că nu a văzut-o niciodată pe Simona ca acum. Ce spune despre Stephens

Virginia Ruzici a urmărit parcursul Simonei însă din perioada junioratului, devenindu-i manager constănţencei. La Roland Garros 2018, Virginia Ruzici a primit un trofeu aniversar din partea organizatorilor, la 40 de ani de la titlul obţinut pe zgura pariziană. A urmărit fiecare meci al Simonei de pe scaunul alăturat celui al Taniei Halep - mama numărului unu mondial. După victoria Simonei în semifinala cu spaniola Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4, a petrecut câteva zeci de minute la mini-sărbătoarea "clanului Halep", apoi, Virginia Ruzici a vorbit pentru ProSport despre noua performanţă obţinută de Simona.

Fericită, mulţumită după acest meci?
Acum, sunt foarte fericită, normal. Un meci superb, la un alt nivel din partea Simonei. Chiar şi din partea spaniolei. A fost o plăcere să o văd pe Simona jucând atât de bine. La cel mai înalt nivel al ei.

Dacă ar fi să descrieţi emoţiile prin care v-a trecut acest meci intens, cu revenire, final în forţă, cum ar arăta "cronica'?
Cele mai mari emoţii au fost la 4-4 în setul doi. Acolo unde Simona a ezitat un pic, însă a reuşit să îşi păstreze serviciul şi acest lucru a fost extrem de important. Acela a fost game-ul crucial. Un meci câştigat în două seturi, cu Simona care joacă foarte, foarte bine... nu pot spune că emoţiile au fost atât de mari. Dar bucuria a fost extrem de mare.

CITEŞTE CE SPUNE DESPRE adversara din finala, Sloane Stephens 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici