FINALA LIGII EUROPA: Prinţul Felipe, primarul Madridului şi şeful Guvernului Ţării Bascilor vin la Bucureşti

Prinţul Felipe de Asturias, moştenitorul tronului Spaniei, primăriţa oraşului Madrid, Ana Botella, şi şeful Guvernului Ţării Bascilor, Patxi Lopez, vor sosi astăzi la Bucureşti, pentru a asista la finala Ligii Europa, de pe Arena Naţională, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

942 afișări
Imaginea articolului FINALA LIGII EUROPA: Prinţul Felipe, primarul Madridului şi şeful Guvernului Ţării Bascilor vin la Bucureşti

Felipe de Asturias (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Felipe, cunoscut fan al echipei Atletico Madrid, a fost şi în urmă cu doi ani la Hamburg, atunci când madrilenii au câştigat trofeul ce le-a fost înmânat chiar de moştenitorul tronului spaniol, deşi în mod obişnuit acest lucru revine preşedintelui UEFA, Michel Platini, prezent şi el la Bucureşti.

De asemenea, la Bucureşti va sosi astăzi şi vicepreşedintele Comunităţii Madrid, Ignacio Gonzalez.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici