Finala Ligii Europa, transmisă în direct la Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport, miercuri, de la 21.45

Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport vor transmite, miercuri, în direct, finala Ligii Europa, de la ora 21.45, care se va disputa între Dnepr şi Sevilla, o partidă care va fi mai mult decât un meci, "o luptă pe terenul de fotbal pentru cucerirea unuia dintre cele mai importante trofee ale Europei".

283 afișări
Imaginea articolului Finala Ligii Europa, transmisă în direct la Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport, miercuri, de la 21.45

Finala Ligii Europa, transmisă în direct la Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport, miercuri, de la 21.45

Finala de la Varşovia pune faţă în faţă câştigătoarea ediţiei trecute, Sevilla, şi marea revelaţie a acestui sezon: Dnepr, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Frumoşii Nebuni ai Europei, marea surpriză a sezonului, au avut un parcurs fenomenal în ultimele săptămâni: au eliminat-o pe Napoli în semifinalele competiţiei şi au avut o victorie în faţa echipei lui Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk).

În ultimele trei sezoane, Dnepr a cheltuit doar 5 milioane de euro pe transferuri, o sumă extrem de mică raportată la transferurile echipelor din Europa.

De cealaltă parte a baricadei, deţinătoarea trofeului Ligii Europa va face tot posibilul pentru a păstra Cupa câştigată anul trecut în faţa celor de la Benfica. Anul acesta, Sevilla a ratat la un punct calificarea în Liga Campionilor. Este echipa cu cei mai frumoşi suporteri şi una dintre cele mai titrate formaţii din istoria recentă a Ligii Europa, iar intonarea imnului la începutul meciurilor este un moment care taie respiraţia adversarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici