Finlanda a câştigat, în premieră, turneul olimpic la hochei masculin

Finlanda este noua campioană olimpică la hochei masculin. În finala disputată duminică la Beijing, finlandezii s-au impus în faţa ruşilor care au concurat sub steagul Comitetului Olimpic din Rusia.

550 afișări
Imaginea articolului Finlanda a câştigat, în premieră, turneul olimpic la hochei masculin

Finala dintre Finlanda şi Comitetul Olimpic Rus s-a încheiat cu scorul de 2-1. A fost marcat câte un gol în fiecare repriză, iar scorul a fost deschis de ruşi în minutul 7 în urma unei situaţii de superioritate.

Finlandezii au egalat în minutul 3 al reprizei a doua şi au înscris golul victoriei în primul minut al ultimei reprize.

Echipa de hochei din Finlanda câştigă în premieră medaliile de aur la olimpiadă. Finlanda mai are două medalii de argint, după ce a pierdut finalele olimpice din 1988 şi 2006, în faţa Suediei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici