Fiul lui Hagi a marcat primul său gol pentru naţionala României: Dedic reuşita familiei mele

Fiul fostului internaţional Gheorghe Hagi, Ianis, a înscris, marţi, un gol în partida amicală pe care echipa naţională "under 14" a României a câştigat-o, cu scorul de 3-1 (0-0), la Galaţi, în faţa Republicii Moldova, acesta reprezentând debutul pe banca tehnică a lui Florin Răducioiu.

1328 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Hagi a marcat primul său gol pentru naţionala României: Dedic reuşita familiei mele

Ianis Hagi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Ianis Hagi (minutul 47, din penalti), Ciobanu (minutul 62), Căpuşă (minutul 90), respectiv Caragi (minutul 54).

"Este important că am câştigat, rezultatul contează întotdeauna. Încerc să le transmit jucătorilor această mentalitate, de a merge întotdeauna la victorie. Sunt bucuros pentru băieţi, au făcut un efort deosebit, este mai mult victoria lor decât a mea. Să nu uităm că am jucat cea mai mare parte a timpului cu un om mai puţin, iar reacţia băieţilor a fost foarte bună. Mai sunt lucruri de corectat, suntem abia la început şi este mult de lucru. M-a bucurat felul în care a jucat Ianis Hagi, este un fotbalist foarte interesant, foarte inteligent în joc. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor cu el, doar timpul o va spune", a declarat noul antrenor al echipei sub 14 ani, Florin Răducioiu.

La rândul său, Ianis Hagi speră ca tatăl său să fi văzut meciul, mai ales că acesta a fost primul său gol la echipa naţională. "A fost foarte frumos, am marcat un gol şi am dat o pasă de gol. Sper ca tata să fi văzut meciul, dar mai important este faptul că am jucat bine. M-a sunat înainte de meci, mi-a dat câteva sfaturi şi mi-a urat baftă. Este primul meu gol la naţională, gol pe care-l dedic familiei mele. Este ceva incredibil ca Răducioiu, unul dintre cei mai mari atacanţi ai României, să fie antrenorul nostru", a adăugat Hagi.

România şi Republica Moldova vor mai disputa încă o partidă amicală, joi, tot pe Stadionul Oţelul din Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici