Fiul lui Max Mosley, ucis de un cocktail de şase substanţe stupefiante

Fiul preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, care a fost găsit mort în locuinţa sa din Londra, în urmă cu o lună, a fost ucis de un cocktail de substanţe stupefiante, printre care s-au aflat cocaina, ecstasy, heroina şi ketamina, informează presa britanică.

16 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Max Mosley, ucis de un cocktail de şase substanţe stupefiante

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei, autopsia a evidenţiat prezenţa a şase tipuri diferite de droguri recreaţionale în corpul lui Alexander Mosley, care a murit din cauza unei supradoze accidentale pe data de 6 mai, în momentul în care se afla în apartamentul său din Notting Hill, din Londra. Fiul lui Max Mosley a fost găsit mort la biroul său, înconjurat de seringi şi diverse droguri.

Testele toxicologice au arătat că în urina sa se găseau urme de heroină, amfetamină, ecstasy, ketamină şi valium. S-au găsit, de asemenea, urme de metadonă - un substitut al heroinei - drog care poate fi prescris de medici.

Autopsia a arătat că Alexander Mosley avea 11 mililitri de cocaină în corpul său, în condiţiile în care numai un mililitru este suficient pentru a provoca un atac de cord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici