Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura în Formula 4 germană

Mick Schumacher, fiul în vârstă de 15 ani al septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va concura în acest sezon în Formula 4 germană, o competiţie de monoposturi rezervată tinerelor talente, informează BBC.

464 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura în Formula 4 germană

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, va concura în Formula 4 germană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mick Schumacher, vicecampion naţional de karting în 2014, va pilota pentru echipa Van Amersfoort Racing, prima etapă fiind programată în 25 aprilie.

"I-am urmărit calităţile în teste şi suntem nerăbdători pentru un sezon de succes", a declarat Frits van Amersfoort, proprietarul echipei olandeze.

Pentru Van Amersfoort Racing a concurat şi Max Verstappen, 18 ani, fiul pilotului olandez Jos Verstappen, care în acest sezon va debuta în Formula 1, la Toro Rosso.

Michael Schumacher se află în recuerare la locuinţa sa din Elveţia după un grav accident suferit la schi, în decembrie 2013, şi după ce a petrecut nouă luni în spital.

În acest an, în Formula 4 va concura şi o româncă, Alexandra Marinescu, în vârstă de 15 ani, cel mai probabil în serie britanică a competiţiei. Campionatul Formula 4 nu are loc la nivel internaţional, dar fiecare ţară poate organiza o serie proprie, respectând regulamentul Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici