Flamengo este interesată de atacantul brazilian Ronaldinho (presă)

Gruparea Flamengo şi-ar dori să-l transfere pe atacantul echipei AC Milan, Ronaldinho, după ce a obţinut semnătura jucătorului Adriano, săptămâna trecută, a anunţat preşedintele clubului cariocas, Delair Dumbrosck, citat de AFP.

1 afișare

"Suntem extrem de interesaţi de venirea lui Ronaldinho", a precizat Dumbrosck, citat de presa braziliană.

Zvonurile referitoare la un împrumut a lui Ronaldinho la clubul cariocas au apărut, în această săptămână în presa din Brazilia, informaţii cărora vicepreşedintele grupării Flamengo, Kleber Leite, le-a răspuns cu "de ce nu?".

Cu toate acestea, fratele şi impresarul lui Ronaldinho, Roberto de Assis, a menţionat că nu există nicio şansă ca jucătorul echipei AC Milan să revină în Brazilia. "În cazul în care mă întrebaţi dacă ar putea să meargă la un alt club din Europa în sezonul următor, vă răspund că este posibil", a completat Roberto de Assis.

Flamengo, cel mai popular club din Brazilia, l-a transferat săptămâna trecută pe un alt atacant brazilian, Adriano, care şi-a reziliat contractul cu Internazionale Milano pentru a lua o pauză sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici