Flamengo vrea ca Ronaldo să semneze un precontract

Clubul brazilian Flamengo a anunţat, prin intermediul vicepreşedintelui Ricardo Hinrichsen, că doreşte ca atacantul echipei AC Milan, Ronaldo, să semneze un precontract în ianuarie, în vederea unui transfer în iulie.

1 afișare
Imaginea articolului Flamengo vrea ca Ronaldo să semneze un precontract

Flamengo vrea ca Ronaldo să semneze un precontract

"Începând de la 1 iulie el va fi un jucător liber şi regulamentul ne permite să-l facem să semneze un precontract cu şase luni înainte de finalul înţelegerii sale", a declarat oficialul pentru postul Radio Brasil.

Ronaldo a semnat un contract pentru un an şi jumătate cu AC Milan la 30 ianuarie 2007.

"Proiectul nostru de a-l aduce pe Ronaldo este amânat pentru luna iulie. El este mai aproape de Flamengo decât a fost vreodată, dar nu putem să-l aducem acum deoarece contractul său cu AC Milan se încheie în iulie", a declarat Ricardo Hinrichsen, care a menţionat că s-a întâlnit cu agentul lui Ronaldo, Fabiano Farah.

"Nu am discutat de bani, ci doar de proiect", a declarat oficialul de la Flamengo.

Ronaldo, care nu a evoluat decât într-un singur meci oficial în acest sezon din cauza accidentărilor, a rejucat, marţi, la Dubai, într-o partidă amicală contra unei selecţionate a Emiratelor Arabe Unite. "Îmi doresc să merit un loc la Milan deoarece este echipa la care vreau să joc, echipa care mi-a dat mereu încredere", a declarat Ronaldo, recunoscând că Flamengo s-a interesat de el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici