Flavia Pennetta, nominalizată pentru Heart Award alături de Dulgheru, Azarenka şi Bacsinszky

Sportiva italiană Flavia Pennetta este cea de-a patra jucătoare nominalizată pentru Heart Award, după românca Alexandra Dulgheru, Victoria Azarenka din Belarus şi Timea Bacsinszky din Elveţia, informează fedcup.com.

95 afișări
Imaginea articolului Flavia Pennetta, nominalizată pentru Heart Award alături de Dulgheru, Azarenka şi Bacsinszky

Flavia Pennetta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Flavia Pennetta a fost nominalizată după prestaţia pe care a avut-o la întâlnirea Italiei cu SUA, scor 3-2, din play-off-ul pentru Grupa Mondială. Pennetta a învins-o la simplu pe Christina McHale, iar la dublu s-a impus alături de Sara Errani în faţa cuplului Alison Riske/Serena Williams.

Câştigătoarea premiului este aleasă în urma voturilor fanilor, care va începe în data de 22 iunie, pe site-ul fedcup.com.

Heart Award recunoaşte meritele jucătoarelor care îşi reprezintă ţara cu distincţie, arătând curaj pe teren şi spirit de echipă. Câştigătoarea premiului va obţine un cec de 3.000 de dolari, sumă pe care o poate dona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici