Florentino Perez insistă pentru aducerea antrenorului Wenger la Real Madrid (presă)

Principalul favorit, conform presei iberice, la preluarea funcţiei de preşedinte al clubului Real Madrid, Florentino Perez, care încă nu şi-a anunţat candidatura, va face totul pentru a-l aduce în postul de antrenor al echipei pe Arsene Wenger, informează AFP, citând cotidianul Marca..

3 afișări

"Eliminare de ieri (n.r.- Arsenal a fost eliminată de Manchester United, în semifinalele Ligii Campionilor) a deschis o nouă etapă la clubul Arsenal. Florentino va face tot posibilul pentru a-l aduce pe Wenger. El vrea ca tehnicianul francez să conducă un proiect bazat pe jucători de rezervă şi staruri", notează cotidianul Marca.

Un alt cotidian sportiv madrilen, AS, specifică faptul că Florentino Perez, fost preşedinte al clubului Real în era "galactică" din 2000 până în 2006, va alege pentru postul de antrenor al echipei din Madrid între Wenger şi tehnicianul formaţiei Inter Milano, Jose Mourinho.

Antrenorul formaţiei Arsenal, Arsene Wenger, declarase luni, că pentru el echipa londoneză este "gruparea ideală, singurul club".

Wenger a precizat însă, marţi seara, după eliminarea echipei sale în semifinalele Ligii Campionilor, că este "cea mai mare dezamăgire" pentru el şi va face un "pas înapoi" pentru a analiza acest nou eşec în Europa.

Ziarele Marca şi AS s-au pus de acord că unul din "starurile" pe care Florentino Perez vrea să-l transfere din vară, brazilianul Kaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici