Florian este fan înrăit FIFA şi abia aşteaptă lansarea FIFA21

  • Florian speră să-l vadă pe coperta FIFA21 pe Kevin de Bruyne
  • Iubita îI susţine şi chiar îi face cadouri FIFA
  • EA a anunţat lansarea noului joc pe 9 octombrie 2020
212 afișări

Din viaţa lui Florian nu ar putea lipsi următorul joc FIFA. Are toată colecţia, inclusiv versiunea din 96, cu Sabău pe copertă.  Electronic Arts îţi promit un nou joc FIFA, a cărui lansare va avea loc pe 9 octombrie, 2020. Trailer-ul sugerează că pe copertă va fi jucătorul Mbappe. 

„Astăzi am aflat când va apărea FIFA21 Joc FIFA de fiecare dată când am nişte timp liber, mai ales seara după serviciu sau în weekend. Iubita mea mi-a făcut cadou această pernă imensă cu FIFA20. Game mode-ul meu preferat este Ultimate Team deoarece poţi să joci şi online cu alţi jucători din întreaga lume, poţi să-ţi creezi primul 11, 11 favorit, din viaţa reală”, spune Florian. 

Acesta face o scurtă trecere în revistă a jocurilor FIFA preferate, de la de la început şi până acum.

„În 96 pe copertă a fost Neluţu Sabău, românul nostru. Primul joc FIFA pe care l-am jucat a fost FIFA99. Am jucat Steaua-Rapid, erau la Rest of The World, în joc. FIFA 2006 ŞI FIFA 2007 au fost jocurile pe care le-am jucat cel mai mult, jucam foarte mult Career. Messi, Rooney şi Ronaldinho au apărut cel mai mult pe coperţile FIFA în istorie”, a mai spus el.

Fan împătimit, Florian aşteaptă cu sufletul la gură noua variantă. 

„FIFA21 apare, după cum am văzut, pe 9 octombrie, varianta standard. Varianta Champions şi Ultimate, pe 6 octombrie. Pe coperta nu ştim cine va fi. Mbappe este în trailer-ul din prezentare. Eu sper să fie Kevin de Bruyne pe copertă, jucătorul meu preferat”, a comentat el. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici