Florian Walter a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Petrolului Ploieşti

Omul de afaceri Florian Walter a demisionat, luni, din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Petrolul Ploieşti, această funcţie fiind preluată de acţionarul majoritar al grupării prahovene, Dan Capră.

605 afișări
Imaginea articolului Florian Walter a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Petrolului Ploieşti

Florian Walter (Imagine: Radu Oltean/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, organigrama FC Petrolul va fi următoarea: preşedinte al Consiliului de Administraţie – Dan Capră, director general – Marius Bucuroiu, director executiv – Alexandru Crângu, manager sportiv – Marius Nicolae şi team manager – Cristian Vlad.

Florian Walter va rămâne alături de clubul prahovean prin contractul de publicitate pe care firma Romprest îl are cu Petrolul Ploieşti până în 2014. "Noile modificări din structura de conducere nu afectează planurile de viitor ale echipei noastre, FC Petrolul Ploieşti propunându-şi să depăşească ştacheta ridicată odată cu performanţele extraordinare realizate în acest sezon", se menţionează în comunicatul citat.

După câştigarea Cupei României de către Petrolul Ploieşti, Florian Walter afirmase că intenţionează să se retragă pentru a nu ajunge într-o situaţie similară cu cea a acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos. "Nu aş mai vrea să continui în fotbal, dar mă voi gândi. Într-o săptămână voi şti ce voi face. Dacă mă retrag, nu voi mai investi la nicio echipă. Nu mi-a plăcut imaginea cu George Copos şi suporterii aceia care i-au dus o tavă de colivă. Nu cred că el a vrut să facă rău şi eu nu vreau să ajung aşa", declara, duminică, Florian Walter la postul Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici